Het is bijna zover! FC Utrecht begint zijn Europese avontuur op donderdag 18 juli met een uitwedstrijd. De eerste Europese thuiswedstrijd staat op donderdag 25 juli op het programma. FC Utrecht neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen het Albanese KF Laçi en het Luxemburgse FC Differdange 03. Wie de tegenstander wordt is dus nog onbekend, maar de kaartverkoop voor het thuisduel is al begonnen. De thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League is al vanaf € 5,- te bezoeken!

De seizoenkaarthouders hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om hun eigen stoel voor slechts € 5,- terug te kopen. Dit geldt voor alle seizoenkaarthouders, ongeacht op welke tribune zij zitten. Het recht om je eigen plek terug te kopen vervalt na woensdag 3 juli. Dan komen alle kaarten in de losse verkoop voor een prijs van € 7,50 per kaart. Ook deze prijs geldt voor alle tribunes, met uitzondering van de business seats. Gouden seizoenkaarthouders krijgen gratis toegang tot deze wedstrijd.

Junior Tiger-leden kunnen vanaf dinsdag 4 juli ONLINE een Junior Tiger-setje bestellen voor deze eerste Europese thuiswedstrijd. De Junior Tiger-setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Verkooppunten
Kaarten voor dit Europese duel in Stadion Galgenwaard zijn te verkrijgen bij de FC Utrecht Fanshop, via INTERNET of bij één van de TicketBox-verkooppunten. De internetverkoop loopt tot en met woensdag 24 juli, verkoop via de overige kanalen loopt tot en met donderdag 25 juli. Op de wedstrijddag zelf zijn de kassa’s vanaf 18.00 uur geopend.
De wedstrijd begint op donderdag 25 juli om 19.30 uur.