Internationals aanwezig op Open Dag van 7 juli

27 juni 2013
Waar de internationals van FC Utrecht nog ontbreken op het trainingsveld, zijn zij op de Open Dag op zondag 7 juli gewoon aanwezig!

De internationals van FC Utrecht krijgen vanwege hun interlandverplichtingen eerder deze maand een langere vakantie dan de rest van de selectie en zijn dus nog niet op het trainingsveld te bewonderen. Op de Open Dag op zondag 7 juli, dé kick-off van het nieuwe seizoen, zijn Jens Toornstra, Mike van der Hoorn, Yassin Ayoub, Michael Zullo, Tommy Oar en Jacob Mulenga echter gewoon aanwezig om de supporters weer te begroeten!

Op de Open Dag heb je dus de mogelijkheid om ook met de internationals op de foto te gaan of om een handtekening van hen te scoren. Daarnaast vind je op de Open Dag allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, genoeg eet- en drinkgelegenheden en zorgen artiesten als Danny Temming en Rik Hoogland, maar ook de Amstel coverband ‘Hillstreet’ op het grote podium voor een gezellige sfeer.

Het hoogtepunt van de dag is uiteraard de presentatie van de selectie en technische staf waarmee FC Utrecht het nieuwe seizoen ingaat. Reden genoeg om de Open Dag te bezoeken!

De Open Dag begint zondag 7 juli om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.