Ben jij een FC Utrecht-supporter tussen de 16 en 24 jaar oud en hou je van voetballen? Schrijf je dan in voor het FC Utrecht 5de Generatie Voetbaltoernooi, dat door de SupportersVereniging FC Utrecht wordt georganiseerd om een succesvol ‘FC Utrecht-jaar’ af te sluiten. Het toernooi wordt op zaterdag 15 juni op Sportpark De Vryheit van amateurvereniging DESTO gespeeld. Je kunt je met een eigen team van acht man aanmelden of je meld je individueel aan. In dat geval wordt je automatisch in een team ingedeeld.

Het toernooi wordt speciaal voor supporters tussen de 16 en 24 (5de generatie) georganiseerd door de SupportersVereniging om hen te bedanken voor hun betrokkenheid en ondersteuning in het afgelopen seizoen. De teams bestaan uit acht personen en spelen zeven tegen zeven op een half veld. De verschillende teams worden gecoacht door een aantal oud-spelers van FC Utrecht. De duels worden in goede banen geleid door een aantal scheidsrechters in opleiding.
 

Je hebt tot uiterlijk 8 juni 2013 de tijd om je in te schrijven. De SupportersVereniging wil dit toernooi in de toekomst jaarlijks organiseren en de hoop is dan ook dat het enthousiasme groot is en dat er veel inschrijvingen binnen komen. Deze eerste keer moet echter wel rekening worden gehouden met een gelimiteerd aantal teams, dus schrijf je zo snel mogelijk in! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: cupfighters@fcutrecht.nl