Elseline van der Poll nieuwe fysiotherapeut FC Utrecht

27 juni 2013
Fysiotherapeut Elseline van der Poll schuift door van Jong FC Utrecht naar FC Utrecht. Stephan Visser wordt fysiotherapeut van de beloftenploeg.

FC Utrecht heeft in de persoon van Elseline van der Poll een nieuw gezicht in de medische staf van het eerste elftal. Van der Poll was sinds enkele jaren fysiotherapeut van Jong FC Utrecht en schuift met ingang van dit seizoen door naar het eerste elftal. Ze vervangt Ronald Vermeer die vertrekt bij FC Utrecht.

Waar spelers bij FC Utrecht vanuit de academie doorstromen naar het eerste elftal, geldt dit in sommige gevallen ook voor stafleden. “Dat Elseline nu doorschuift naar het eerste elftal is daar een goed voorbeeld van, evenals eerder ook bijvoorbeeld met Robby Alflen het geval was”, zegt Hoofd Medische Staf Niels Wijne. “FC Utrecht is een club waar talent zich ontwikkelt en waar mensen de kans krijgen zich op een hoger niveau te bewijzen als zich een kans voordoet. Elseline is een professional die haar vak verstaat. Dat zij nu doorstroomt naar het eerste elftal is een natuurlijk en logisch proces.”

Stephan Visser schuift op zijn beurt door naar Jong FC Utrecht. Visser was in voorgaande jaren fysiotherapeut in de FC Utrecht Academie.