Edouard Duplan tekent contract na eerste training

26 juni 2013
Eerder deze week werd bekend dat Duplan zijn contract bij FC Utrecht zou gaan verlengen. Vandaag is dit gebeurd!
Na afloop van de eerste veldtraining van het seizoen tekende Edouard Duplan woensdag zijn eerder aangekondigde nieuwe contract bij FC Utrecht. In aanwezigheid van de technische leiding van FC Utrecht en diverse mediavertegenwoordigers zette de Fransman een handtekening onder een verbintenis die hem ook de komende twee seizoenen speler van FC Utrecht maakt.

"Edouard heeft aangegeven nog niet klaar te zijn bij FC Utrecht", sprak Algemeen Directeur Wilco van Schaik onder andere. "Hij kiest op gevoel voor FC Utrecht."┬áNa de introductie van Van Schaik nam Duplan het woord en vertelde hij de aanwezigen uitgebreid over de afweging die hij de voorbije weken heeft moeten maken en over de gevoelskeuze die hij uiteindelijk maakte om zich langer aan FC Utrecht te verbinden. Edouard Duplan is blij dat hij speler blijft van FC Utrecht! "Vorig seizoen was mijn mooiste jaar bij FC Utrecht. Europees voetbal, dat wil ik graag weer meemaken."

RTV Utrecht bezocht de eerste training en de contractondertekening van Edouard Duplan en maakte een video-impressie van deze mooi dag. Deze impressie volgt spoedig op deze website.