Ben je nog niet in het bezit van een FC Utrecht Clubkaart, maar wil je zondag wel naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente in de finale van de play-offs om Europees voetbal? Vraag dan nu een gratis clubkaart aan! Als je jouw clubkaart uiterlijk zondag in de FC Utrecht Fanshop aanvraagt, dan kun je direct kaarten kopen voor het thuisduel tegen FC Twente en ben jij zondag aanwezig om de ploeg te steunen. De clubkaart zelf krijg je vervolgens later opgestuurd.

Download -HIER- het aanvraagformulier van de FC Utrecht Clubkaart!

Met je clubkaart kun je maximaal vier kaarten kopen voor het duel van aanstaande zondag. Tevens kun je met je nieuwe clubkaart ook volgend seizoen losse kaarten kopen voor alle thuisduels van FC Utrecht. Voor slechts € 15,- maak je van je clubkaart een uitkaart en kun je ook kaarten kopen voor de uitduels die FC Utrecht volgend seizoen speelt. Neem in dat geval wel een pasfoto mee!

Let op: het is niet mogelijk om nu een uitkaart aan te vragen en donderdag gelijk mee te reizen naar Enschede. Als je het uitduel met FC Twente wilt bezoeken, moet je al in het bezit zijn van een uitkaart.