In de kleedkamer van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard hebben opnames plaatsgevonden van het Radio M Utrecht-programma ‘De Verlenging’ waarbij talentvolle voetballers van FC Utrecht werden geïnterviewd.

Maandagavond vond in de kleedkamer van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard een bijzondere bijeenkomst plaats. De talentvolle voetballers die na 1 januari van dit jaar een contract tekenden voor FC Utrecht schoven, in aanwezigheid van familie en vrienden, aan bij presentator en verslaggever Rene van den Berg van Radio M Utrecht. Op deze bijzondere locatie werd een uitzending van het radioprogramma ‘De Verlenging’ opgenomen.

In een klein uur tijd werden de talenten Gyrano Kerk, Sean Klaiber, Nassir El Aissati, Romano van der Stoep, allen afkomstig uit de FC Utrecht Academie, de teruggekeerde Guido Janssen en de van ADO Den Haag overgekomen Remco van Wingerden, Jordy van der Winden en Karim Loukili aan de tand gevoeld door Van den Berg. Waarom kies je voor FC Utrecht als ook andere clubs geïnteresseerd zijn om jou aan te trekken? Wat doet het met je als je op zo’n jonge leeftijd een contract mag tekenen? Deze en meer vragen werden de jonge talenten gesteld.

Zaterdag- en zondagavond is de gehele uitzending tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren op Radio M Utrecht. Frequentie: 93.1 FM.