Michelle van der Laan zal komend seizoen de selectie van de FC Utrecht Vrouwen komen versterken. De 21-jarige verdedigster komt over van Topklasser RKHVV waar zij één jaar voor uit kwam. Daarvoor speelde Michelle twee jaar in de Eredivisie Vrouwen bij VVV Venlo, maar maakte zij nadat het vrouwenteam van VVV werd opgeheven geen overstap naar een andere eredivisie club door een ernstige blessure aan haar knie. Ook kwam Michelle van der Laan twee jaar uit voor het KNVB Talententeam in combinatie met haar jeugdclub  JVC Cuijk waar zij vanaf 14- jarige leeftijd altijd tussen de jongens heeft gevoetbald.

Reactie hoofdtrainer Jürgen Schefczyk: Michelle van der Laan is mij aangedragen door de FC Utrecht scouting. Tijdens een aantal proeftrainingen heeft Michelle mij enorm kunnen imponeren. Michelle is fysiek zeer sterk, beschikt over een strakke passing en straalt in de opbouw zeer veel rust uit. Deze vaardigheden in combinatie met haar duelkracht maken haar tot een absolute aanwinst voor de selectie van FC Utrecht vrouwen voor het seizoen 2013-2014.

Bron foto's: Goalphoto.nl