Op Sportcomplex Zoudenbalch vinden op 22 & 23 juli en op 25 & 26 juli weer de Voetbal en Kids Dagen plaats. De organisatie van dit evenement is in handen van de Voetbalschool Regio Utrecht. De kinderen staan tijdens deze dagen onder begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers en begeleiders van FC Utrecht. De Voetbal en Kids Dagen bestaan uit twee sport- en speldagen én de speciale keepersdag. Om deel te nemen moet je tussen de zes en zestien jaar oud zijn.

De kosten voor de twee Voetbal en Kids Dagen samen zijn € 100,-. Dit is inclusief lunch, sportdrank, een officieel Voetbal en Kids-kledingpakket (shirt, broek en sokken), een rondleiding door Stadion Galgenwaard en een deelnemerscertificaat. Als meerdere kinderen uit één gezin zich aanmelden, dan is de prijs voor het tweede kind € 80,- en voor het derde kind € 60,-. Alle kinderen ontvangen dan bovenstaand pakket. Als uw kind lid is van de Junior Tigers, dan kost deelname € 80,- per kind (geen korting bij meerdere kinderen uit één gezin).

In combinatie met de voorinschrijving voor de najaarsessie 2013 van de Voetbal- en Keepersschool Regio Utrecht zijn de kosten van deze sessie € 130,-. Als meerdere kinderen uit één gezin gebruik willen maken van deze combinatie-inschrijving, dan is de prijs voor het tweede kind € 90,- en voor het derde kind € 70,-. Ook bij deze inschrijving ontvangt de deelnemer een kledingpakket bestaande uit een shirt, broek en sokken. De keepers krijgen alleen een shirt en sokken. Deze combinatie-inschrijving is geldig tot en met 19 juli aanstaande.

Op 31 juli vindt een speciale Keepersdag plaats. De kosten van deze dag bedragen € 75,-. Bij dit bedrag is een kledingpakket en eten en drinken inbegrepen. 

Klik -HIER- om je in te schrijven voor de Voetbal en Kids Dagen. Wees er snel bij, want VOL = VOL!