In het kader van de Hart van Utrecht Week 2013 vond dinsdag in Stadion Galgenwaard een sportmiddag plaats voor de oud-deelnemers van Playing for Succes. De deelnemers van verschillende jaargangen van Playing for Succes kwamen weer bij elkaar voor een gezellige middag, waarbij sporten en elkaar ontmoeten centraal stond.

Tijdens deze sportmiddag legden de leerlingen in groepjes een voetbalparcours af op het veld van FC Utrecht. Zo konden ze punten verdienen met gaten schieten, was er een snelheidsmeter en kon er met behulp van de opblaasbare voetbalboarding echt gevoetbald worden.

Er waren veel leerlingen van het afgelopen jaar, maar ook leerlingen van al veel langer geleden. Iedereen vond het ook leuk om andere leerlingen van hun groep weer tegen te komen. “Na Playing for Success ben ik naar een andere school gegaan, dus het is heel leuk om iedereen nu weer te zien”, aldus één van de leerlingen.

Niet alleen de leerlingen, maar ook de ouders waren deze middag uitgenodigd. “Ik merk, nu na een jaar, nog steeds aan mijn zoon dat hij bij Playing for Success is geweest”, klinkt het uit de mond van een ouder.

Het was een gezellige en succesvolle middag!