In de Jaarbeurs in Utrecht vond gisteren de opening van de Regio Business Dagen Utrecht plaats. Hét netwerkevent van Midden-Nederland is ook vandaag nog te bezoeken in de Jaarbeurs. Met een speciaal ‘FC Utrecht-plein’ is de club prominent op de beurs aanwezig. Hier presenteert de club zich gezamenlijk met een aantal businesspartners. De opkomst was gisteren op de eerste dag van de beurs goed en ook het FC Utrecht-plein bleek populair.

Grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren was om 17.00 uur op het plein aanwezig om de aanwezigen toe te spreken en dit trok veel extra bezoekers naar het plein. In zijn verhaal sprak Van Seumeren over hoe hij directeur is geworden van Van Seumeren Holding BV en over hoe zijn holding het bedrijf Mammoet overnam. Ook vertelde hij het enerverende verhaal van de berging van de Russische kernonderzeeër De Koersk en over hoe anders het is om zaken te doen met Russen. Zo vertelde hij dat het in Rusland gebruikelijk is om eerst flink op stap te gaan met zakelijke partners, om zo elkaars vertrouwen te winnen.

Uiteindelijk kwam ook FC Utrecht, “het moeilijkste kindje van de klas”, aan bod. Van Seumeren legde uit dat de club twee jaar terug een nieuwe weg is ingeslagen en dat er grote stappen worden gemaakt. Hij sprak over de successen die weer worden gevierd bij FC Utrecht en vertelde daarbij dat het behalen van Europees voetbal een groot succes mag worden genoemd. Tot slot riep hij de aanwezigen op om volgend seizoen de club te steunen en weer aanwezig te zijn in Stadion Galgenwaard.

De Regio Business Dagen Utrecht zijn ook vandaag nog te bezoeken en de entree is gratis. Hét netwerkevent van Midden-Nederland vindt plaats tussen 14.00 en 20.00 uur in Hal 5 van de Jaarbeurs. Mocht u de Regio Business Dagen Utrecht bezoeken, dan nodigen wij u uit om langs het FC Utrecht-plein te komen voor interessante gastsprekers en activiteiten. Vanaf 17.00 uur kunt u hier tevens terecht voor een hapje en een drankje.