FC Utrecht O15 en FC Utrecht O11 zijn voor komend seizoen op zoek naar een teammanager. Lees hier de inhoud van de functie en hoe u eventueel kunt reageren. FC Utrecht wil Jeugdspelers zo optimaal mogelijk begeleiden in het ontwikkelen van de vaardigheden die tot het vak profvoetballer behoren.Voor een belangrijk deel drijft FC Utrecht op enthousiaste vrijwilligers.    

De functie
De teammanager werkt als vrijwilliger voor de Jeugdopleiding van FC Utrecht en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag) en minimaal 1 trainingsdag met een voorkeur voor de vrijdag (O15) of donderdag (O11) . De werkzaamheden  bestaan onder meer uit: 
-      Het begeleiden en ondersteunen van het team rond de wedstrijden, zoals invullen wedstrijdformulier, plannen vervoer en ontvangen tegenstander
-      Zorg dragen voor communicatie tussen ouders, spelers en begeleidingsstaf.
-      Een representatieve rol vervullen, bijvoorbeeld richting ouders, tegenstanders en scheidsrechters  

Het profiel
U heeft communicatieve vaardigheden en empatisch vermogen richting de jeugdspelers.U bent organisatorisch vaardig en kan zelfstandig werken, maar ook in teamverbandU kunt zich representatief opstellen richting de verschillende personenU bent vaardig in het gebruik van de computerU heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal Daarnaast verwacht FC Utrecht: 
-      Affiniteit met voetbal en FC Utrecht in het bijzonder
-      Sociale vaardigheden
-      Flexibele instelling
-      Daadkracht 

De vergoeding
De functie is onbetaald, echter tegenover de werkzaamheden staan twee seizoenkaarten. 

Reageren?
Is uw interesse in bovenstaande functie gewekt? Zend dan(bij voorkeur per e-mail) uw brief met motivatie en curriculum vitae voor Vrijdag 21 juni naar

FC Utrecht, administratie Zoudenbalch
(m.michelakis@fcutrecht.nl)  
Postadres:
Laan van Maarschalkerweerd 51
3585 LJ  UTRECHT