In de Jaarbeurs Utrecht vinden op 29 en 30 mei de Regio Business Dagen Utrecht plaats, het grootste businessevent van Midden-Nederland. Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht, verzorgt op 29 mei een gasttoespraak op het FC Utrecht-plein. Met een speciaal FC Utrecht-plein is de club prominent op het event aanwezig. Op het plein worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Door Business Clubleden van FC Utrecht is het plein een kans om zichzelf door middel van een stand of promopoint, gezamenlijk met FC Utrecht te presenteren. Door deze gezamenlijke uitstraling en de verschillende activiteiten die worden georganiseerd, heeft het plein een grote aantrekkingskracht op bezoekers van de Regio Business Dagen Utrecht. Tijdens de editie van 2008 was het FC Utrecht-plein ook al succesvol aanwezig. Net als toen, hebben ook dit jaar al vele Business Clubleden zich aangemeld om met hun organisatie deel uit te maken van het plein.

Heeft u interesse in de FC Utrecht Business Club of deelname aan het FC Utrecht-plein op de Regio Business Dagen Utrecht? Neem dan contact op met FC Utrecht Business door te bellen naar 030 888 55 04 of te e-mailen naar business@fcutrecht.nl.