In restaurant De Soester Duinen, één van de aangesloten bedrijven bij de Creative Box, vond dinsdag 16 april het exclusieve skyboxevent plaats. Alle bedrijven die een skybox bij FC Utrecht bezitten en de bedrijven die aangesloten zijn bij een themabox in Stadion Galgenwaard, waren uitgenodigd op deze mooie locatie gelegen in de prachtige omgeving van de Soesterduinen. Dit jaarlijks terugkerende event wordt door FC Utrecht georganiseerd om deze bedrijven te bedanken voor hun steun in het afgelopen seizoen. Voor de gasten was een smakelijk en interessant programma opgesteld. Naast dit programma was het skyboxevent een mooie mogelijkheid om onderling te netwerken en te verbinden.

De dag werd begonnen met een activiteit in de omliggende duinen. In het kader van verrassen waren de gasten niet op de hoogte dat zij zouden deelnemen aan een boog- en blaaspijpschietcompetitie. De skyboxhouders namen actief en enthousiast deel aan deze verrassing en Dave van Schaik, eigenaar van internetbureau i-Aspect, wist uiteindelijk te winnen.

Het programma vervolgde zich in het prachtige restaurant De Soester Duinen. Hier luisterden de gasten naar het boeiende verhaal van Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht, over onder anderen zijn jongste bedrijf RollDock. Omdat de skyboxhouders van FC Utrecht echte voetballiefhebbers zijn, kwam ook het voetbaltechnische aspect aan bod. Zo werden hoofdtrainer Jan Wouters en assistent-trainer Robby Alflen geïnterviewd door algemeen directeur Wilco van Schaik, waarin werd teruggeblikt op het huidige seizoen.

Tussen de programmaonderdelen door genoten de gasten van een heerlijk driegangendiner. Iedere gang werd in een verschillende ruimte van restaurant De Soester Duinen geserveerd. Hierbij wisselden de gasten bij iedere gang van plek, zodat de skyboxhouders optimaal met elkaar in verbinding werden gebracht. Het voorgerecht werd gegeten in de brasserie van het restaurant en het hoofdgerecht in de mooie Soesterzaal. Het dessert, evenals de borrel achteraf, vond plaats in het sfeervolle Café Klinkhamer van restaurant De Soester Duinen. Op het dessertbuffet bevond zich een gesigneerd, ingelijst en ingevroren FC Utrecht-shirt. Deze werd door Arnaud Miltenburg overhandigd aan Dave van Schaik, de winnaar van het boog- en blaaspijpschieten.


Het volgende evenement voor alle leden van de Business Club is de FC Utrecht Businessborrel. Deze vindt plaats op dinsdag 7 mei.