Ook afgelopen Fan Village tegen VVV-Venlo was er weer de mogelijkheid om aan de verschillende voetbalcompetities mee te doen. In de categorieën ‘t/m 12 jaar’ en ’13 jaar en ouder’ konden bezoekers van Fan Village meedoen aan een hooghoudcompetitie, een competitie snelheidsschieten en een puntenschietencompetitie. Verschillende deelnemers zijn tot het uiterste gegaan om de records te verbreken.

Puntenschieten
Pieter, die eerste stond met 200 punten, is zijn record kwijt aan Rodny. Rodny haalde 275 punten en is de nieuwe lijstaanvoerder in de categorie ‘tot twaalf jaar’. Dennis, die 300 punten schoot, was meerdere malen bijna zijn record kwijt. Ondanks dat hijzelf niet aanwezig was om zijn record te verdedigen, slaagde de concurrentie er niet in een hogere score neer te zetten.

Snelheid schieten
De records van Daan (11 jaar) en Tijn (14 jaar) zijn niet verbroken. Er werd heel hard geschoten, maar net niet hard genoeg om Daan en Tijn van de eerste plek te schieten. Daan staat met 71 km/ph nog steeds eerste in de categorie ‘tot twaalf jaar’, Tijn staat met 97 km/ph nog steeds eerste in de categorie ’13 en ouder’.

Hooghouden
Bij het hooghouden is er ook een record gebroken. In de categorie ’13 en ouder’ heeft Joost, Mark ingehaald. Joost wist de bal 26 maal hoog te houden, 4 keer meer dan Mark. In de categorie ‘tot 12 jaar’ staat Tim met 16 balcontacten nog steeds eerste.

De volgende Fan Village is op zondag 21 mei, voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda. Zorg dat je erbij bent, want als jij een van deze records verbreekt, is een gesigneerd officieel FC Utrecht-shirt aan het einde van het seizoen van jou!