De laatste FC Utrecht Businessborrel van het seizoen vindt dinsdag 7 mei plaats in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht heeft een aantal grote namen weten vast te leggen voor dit evenement. Tijdens de businessborrel staat een aantal voormalig FC Utrecht-spelers met een geschiedenis in het buitenland centraal. Onder leiding van RTV Utrecht-presentator Rene van den Berg vertellen zij over hun ervaringen in het buitenland. Hoe is het hen vergaan? Waar zijn zij terecht gekomen? Maar vooral: Wat hebben zij in het buitenland meegemaakt? De volgende voormalig FC Utrecht-spelers zijn te gast en vertellen hún verhaal over spelen in het buiteland:

Pascal Bosschaart
De geboren Rotterdammer begon zijn voetbalcarrière bij FC Utrecht. Via Feyenoord en ADO Den Haag verkaste hij in 2011 naar het Australische Sidney FC. Daar stond hij vanwege een achillespeesblessure maar liefst acht maanden aan de kant. Ondertussen is hij weer fit en speelt hij nog steeds in Australië.

Joost Broerse
Na vijf seizoenen FC Utrecht heeft Broerse gekozen voor een avontuur in Cyprus, bij APOEL Nicosia. Daar won hij de beker en werd hij kampioen van Cyprus. In het kampioensjaar was Broerse de speler met de meeste speelminuten.

Leen van Steensel
Drie en een half seizoen verdedigde Van Steensel de clubkleuren van FC Utrecht. In januari 2007 werd hij voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Duitse Carl Zeiss Jena, dat toen uitkwam in de 2. Bundesliga. Na een verhuurperiode van een half jaar keerde hij alweer terug naar Nederland en tekende hij een contract bij Excelsior.

Sander Keller
Maar liefst acht seizoenen speelde Keller voor FC Utrecht voordat hij vertrok naar het Zwitserse Neuchâtel Xamax. Daar speelde hij totdat de club in 2012 uit de Zwitserse competitie werd gezet vanwege het vervalsen van een bankdocument.

Hans van Breukelen
Oud-international Hans van Breukelen startte zijn fraaie keeperscarrière bij FC Utrecht, alvorens hij op 25-jarige leeftijd vertrok naar het Engelse Nottingham Forrest. Daar speelde hij twee seizoenen op het hoogste niveau in Engeland. PSV zag veel talent in hem en haalde hem terug naar Nederland, waarna zijn carrière in een stroomversnelling kwam.

Naast deze spelers is ook tv-presentator Humberto Tan als gastspreker aanwezig. Tan, bekend van onder anderen Studio Sport, heeft weinig tijd om de vele aanvragen voor lezingen te accepteren. Speciaal voor de Business Club van FC Utrecht heeft hij een uitzondering gemaakt. Hij zal onder anderen spreken over de radio- en televisiewereld, ondernemerschap en natuurlijk over voetbal.

De businessborrel begint om 16.00 uur. Alle Business Clubleden van FC Utrecht zijn van harte uitgenodigd om te genieten van een zakelijk en sportief programma. De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Graag vragen wij u zich aan te melden met naam, bedrijf en e-mailadres. Aanmelden voor de FC Utrecht Businessborrel kunt u -HIER-.