Heb jij de nieuwe FC Utrecht App al? Dan weet je inmiddels dat je met deze vernieuwde app alle wedstrijden van FC Utrecht en de andere Eredivisie-clubs live op je tablet of telefoon kunt zien. Door je eenvoudig te registeren bekijk je met één account alle wedstrijden van FC Utrecht en de concurrentie, waar je ook bent. Om supporters kennis te laten maken met deze mogelijkheid om geen wedstrijd meer te missen, bekijk je in de maand april alle live-wedstrijden in de competitie gratis via de FC Utrecht App!

De live-beelden worden door Eredivisie Live real-time aangeboden met een fenomenale snelheid, waardoor de wedstrijden haarscherp en vloeiend te bekijken zijn. Bovendien zie je na de wedstrijd alle samenvattingen en interviews via de app en word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond FC Utrecht.

De FC Utrecht App is er niet alleen voor de iPhone en iPad, maar ook voor alle Android-toestellen en –tablets. Download dus nu de app via de App Store of Google Play en geniet in de maand april van alle live-wedstrijden in de Eredivisie!