FC Utrecht Fan Village werd afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd druk bezocht! Honderden supporters genoten in het lekkere weer zichtbaar van hun biertje, frietje en de gezellige muziek. De jongere supporters maakten weer volop gebruik van de voetbalattracties en –competities, zoals het ‘Crazy Voetbal’. Bij deze nieuwe attractie moet je zo lang mogelijk zien te balanceren op een bewegende bal. Degene die dat het langst volhoudt, wint net als bij de andere competities een mooie prijs.`

De winnaar van zondag bij het Crazy Voetbal was Emmylou. Deze jonge meid bleef maar liefst 145 seconden zitten! Bij het punten- en snelheidsschieten zijn geen records verbroken. Rodny staat bij het puntenschieten met 275 punten nog steeds eerste in de categorie t/m 12 jaar. In de categorie 13 jaar en ouder staat Dennis met 300 punten bovenaan. Bij het snelheidsschieten zijn Daan (71km/u) en Tijn (97 km/u) nog steeds lijstaanvoerder.

De wedstrijd tegen NAC Breda werd bezocht door een aantal voormalig FC Utrecht-spelers en deze brachten ook een bezoek aan Fan Village. Onder anderen Leo van Veen en Hans van Breukelen waren aanwezig en maakten een praatje met de supporters. Het hoogtepunt van Fan Village was het bezoek van Jan Wuytens en Anouar Kali. Supporters verzamelden zich massaal rond de tent waar zij zaten en gingen met hun helden op de foto en lieten hun shirtjes, petjes en sjaaltjes voorzien van handtekeningen.

FC Utrecht speelt op zondag 12 mei haar laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie dit seizoen. Ook dan is er weer Fan Village bij FC Utrecht, met hopelijk weer lekkere temperaturen.