Op Tweede Paasdag speelden vier teams van de FC Utrecht Girls Academy tegen de Arsenal Academy. Met een volle bus met speelsters werd er vanaf Saestum vertrokken naar het complex van SV Twello waar de wedstrijden plaatsvonden. Een prachtige ervaring voor de speelsters van de FC Utrecht Talententeams om zich te meten met de leeftijdsgenoten uit Engeland.

Coördinator van de FC Utrecht Girls Academy, John Kaersenhout, kon geen team leiden omdat hij met Saestum een competitiewedstrijd moest afwerken. De talententeams werden ditmaal geleid door: Rik de Groot (onder 17), Willem Okhuijzen (onder 15), Klaas Broere (onder 13) en Marvin Eersteling (onder 12). Uiteindelijk werd er door FC Utrecht 1x gewonnen, 1x verloren en 2x gelijk gespeeld. Een prachtige ervaring voor de jeugdige speelsters van de FC Utrecht Girls Academy die altijd kunnen navertellen tegen Arsenal te hebben gespeeld.

Uitslagen:

FC Utrecht o12 – Arsenal o11, 13-3
FC Utrecht o13 – Arsenal o13, 2-6
FC Utrecht o15 – Arsenal o15, 2-2
FC Utrecht o17 – Arsenal o17, 1-1

Fotograaf Remko Kool was weer aanwezig om prachtige foto’s te schieten. De ruim 275 foto’s zijn de zien op de website van Goalphoto: fcufanphoto.nl/?p=7645