FC Utrecht en schoonmaakbedrijf G. van Alem bv hebben zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda een contract ondertekend dat beide partijen tot het einde van het seizoen 2016/2017 aan elkaar verbindt. Het Utrechtse schoonmaakbedrijf verzorgt al jaren het schoonmaken van Stadion Galgenwaard, niet alleen op wedstrijddagen, maar ook daar buitenom.

G. van Alem bv behoudt hiermee de status ‘Official Member Team FC Utrecht’. Hiernaast ontvangt de schoonmaakspecialist verschillende communicatie-uitingen in en rondom Stadion Galgenwaard. Zij zijn hiermee zichtbaar op de LED-boarding, de gevel van het stadion, binnen in het stadion en op Sportcomplex Zoudenbalch. Het sponsorpakket is tevens voorzien van verschillende vormen van VIP-hospitality.

Gerard van Alem, directeur van G. van Alem bv, is erg content de samenwerking te mogen verlengen en is trots dat FC Utrecht op deze manier wederom vertrouwen in zijn diensten heeft uitgesproken. “Voor ons als management, maar ook voor het personeel, is het geweldig om nog een aantal jaren door te gaan bij deze mooie club”, zegt van Alem. “Het heeft meerdere voordelen. Het merk FC Utrecht is een prachtige referentie. Daarnaast ben ik een echte supporter en zijn wij natuurlijk een echt Utrechts bedrijf. Mijn klanten waarderen het ook altijd. Ik ben erg begaan met de club en ben ook een ambassadeur. Vanaf het seizoen 1990/91, toen ik via de Rabobank ben binnen gekomen, ben ik al Business Clublid bij FC Utrecht. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om verder te netwerken bij de club en om te kijken wat wij de komende tijd verder voor FC Utrecht kunnen betekenen.”