Vanmorgen om 10 uur stond de competitiewedstrijd Zeeburgia D1 tegen FC Utrecht O/13 op het programma. In een koud en winderig Amsterdam en op een slecht veld werd er afgetrapt.De conclusie van deze wedstrijd is snel gemaakt. Het één van de slechtste wedstrijden van FC Utrecht O/13 dit seizoen. Er werd niet gespeeld naar de intensies van FC Utrecht Academie. Geen strijd, geen lef en geen passie. Misschien had dit met de kouwde temperatuur (gevoelstemperatuur was - 12 graden) en het slechte veld te maken, maar best was het niet.

FC Utrecht kreeg in de gehele wedstrijd niet één uitgespeelde kans. Wel aan het einde van de wedstrijd een paar mogelijkheden. Deze werden echter niet benut.De enige en beste kans van de wedstrijd was voor Zeeburgia 7 minuten voor tijd. De laatste man van Zeeburgia begon aan een solo en kwam alleen oog in oog met de FC Utrecht keeper. Door geduldig te blijven wist de keeper dat de einduitslag op 0-0 bleef staan.

Lering trekken uit deze wedstrijd, goed trainen deze week en dan zaterdag gaan we naar het internationale Lyra toernooi in België.

Zeeburgia D1 - FC Utrecht O13 (D1) 0-0