Dit was weer het echte FC Utrecht spel met durf, passie en strijd van het hele team. PEC Zwolle kwam er de eerste helft echt niet aan. Door vooral goed de zijkanten te zoeken kwamen er wat kansen, goed door gaan op rechts en het werd in de 20e minuut 0-1.

In de tweede helft ging de tegenpartij  meer de strijd aan, waar door wij minder dominant waren er kwamen wat kansen voor Zwolle maar de keeper liet zich niet verrassen en hield zijn doel schoon. Door nog meer druk op de tegenstander te zetten werd het in de 43e minuut 0-2, nog een kopbal op de lat en nog wat kansen voor ons. In de 70e minuut  uit een strafschop de 0-3. De spits was goed opdreef met zijn 3 goals en een dik vediende overwinning voor het hele team. Zo weer doorgaan in de volgende wedstrijden.

PEC Zwolle C1 - FC Utrecht O15 (C1)   0-3 (0-1)