De O12 heeft vandaag met 2-1 verloren van Hollandia D1. Bij rust stond het nog 1-1.

Het sportcomlex van Hollandia ligt aan het IJsselmeer. Waaide het in Nederland overal al hard, de wind die vanaf het IJsselmeer over het veld heen trok was nog extremer.

Hollandia kwam snel in de wedstrijd op 1-0. FC Utrecht liet dit niet op zich zitten en zette daar in een kwartier tijd vijf goede kansen tegenover. Uit een van die kansen viel de gelijkmaker. Mogelijkheden om daarna ook nog op voorsprong te komen waren er genoeg, maar helaas werden die niet benut.

De tweede helft speelde zich meer af op het middenveld. Hierdoor hadden de spelers weinig tijd en ruimte. Balverlies op ons middenveld leidde de 2-1 van Hollandia in. FC Utrecht ging hierna op jacht naar de gelijkmaker en bleef tot de laatste seconde aandringen, maar het zat er helaas niet in. Daarmee verloor de O12 voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd met slechts een goal verschil.

Hollandia D1 - FC Utrecht O12 (D2)   2-1 (1-1)