Het O12-team heeft vandaag met 2-1 verloren van AZ. Bij rust was de stand nog 1-0 in het voordeel van FC Utrecht.

Aan het begin van de wedstrijd was het FC Utrecht dat vanuit de opbouw veel balbezit had, maar de ploeg kon daar vandaan slechts een enkele keer gevaarlijk doorkomen richting het doel van AZ. Wanneer AZ er in slaagde de bal te veroveren werd de ploeg wel direct gevaarlijk. Toch was het FC Utrecht dat op 1-0 voorkwam en wel een met mooie achterwaartse halve omhaal. Er waren mogelijkheden om nog voor rust ook de 2-0 te maken, maar die werden niet benut.

De tweede helft ging het spel meer van doel naar doel. AZ profiteerde twee keer goed van slap verdedigen aan FC Utrecht-zijde. Ondanks dat FC Utrecht in de slotfase nog aandrong en een paar goede kansen had op de gelijkmaker, was het uiteindelijk toch AZ dat als winnaar van het veld stapte.

FC Utrecht O12 – AZ D2  1-2 (1-0)