In de altijd lastige uitwedstrijd tegen Elinkwijk D1 heeft het Onder 12-team vandaag een 1-0 nederlaag geleden. Bij rust was het nog 0-0.

Al vanaf het begin van de wedstrijd was  duidelijk dat er vandaag weinig tijd en ruimte was om te voetballen. De Elinkwijk-spelers zaten er bovenop en FC Utrecht had daar zichtbaar moeite mee. Beide teams slaagden er in in de eerste helft amper in om kansen te creëren.

In de tweede helft speelde FC Utrecht iets beter dan in de eerste, maar lukte het nog steeds niet goed om de tegenstander uit elkaar te spelen. Balverlies in de FC Utrecht-opbouw werd door Elinkwijk hard afgestraft, 1-0. In de slotfase van de wedstrijd drong FC Utrecht nog aan en kreeg het ook een aantal mogelijkheden, maar helaas slaagde het team er niet om de gelijkmaker te scoren. Aan de andere kant van het veld verzuimde Elinkwijk om hun tweede goal van de middag te maken, waardoor het bij 1-0 bleef.

Elinkwijk D1 -  FC Utrecht O12 (D2)   1-0 (0-0)