De inschrijvingen voor het Junior Tigertoernooi stromen binnen. Inmiddels hebben al acht teams zich aangemeld. Ook jij kunt als Junior Tiger een team van vriendjes en vriendinnetjes samenstellen en meedoen aan het toernooi. De naam van jouw team mag je zelf bedenken! De PVC All Stars, The Inazuma Tigers, de FZO Boys, De Meern Tigers en The Aces gingen je al voor. 

Verschillende voorrondes moeten bepalen welke teams naar de finaledag mogen. De eerste voorronde vindt op 24 april plaats.

Het programma van de voorrondes ziet er als volgt uit:
13:15 Ontvangst
13:45 Sluit aanmelding
13:50 Opening toernooi
14:00 Start toernooi
16:30 Einde/Gezamenlijke afsluiting toernooi

Duur wedstrijd: 15-20 min

Tijdens de voorrondes wordt door de deelnemers ook om een penaltybokaal gestreden. Voorafgaand aan het toernooi wordt van ieder team een team-foto gemaakt en deze worden ’s middags bij de prijsuitreiking aan de teams overhandigd.

Ben jij al een Junior Tiger? Klik dan -HIER- om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 17 april. Meer informatie over de speeldata en het wedstrijdschema ontvang je na de inschrijving.

Ben je nog geen lid van misschien wel de leukste kidsclub van Nederland? Klik dan -HIER- om lid te worden. Op die manier kun je ook meedoen aan het FC Utrecht Junior Tigertoernooi.