In Restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin vindt zondag 24 maart het FC Utrecht Lentediner plaats. Sterrenkok Karl van Baggem creĆ«ert exclusief voor Business Clubleden een speciaal 5-gangendiner dat wordt omlijst met een bijpassend wijnarrangement. Voor dit diner zijn 120 couverts beschikbaar en de inschrijvingen stromen binnen. Wees er dus snel bij wanneer u nog couverts wilt bestellen en geniet mee van dit heerlijke diner.

Een belangrijk onderdeel van het programma is de uitverkiezing van het Talent van het Seizoen 2012/2013. De genomineerden voor deze prestigieuze prijs zijn Mike van der Hoorn, Yassin Ayoub en Leon de Kogel. De verdediger, middenvelder en spits komen alle drie voort uit de FC Utrecht Academie, de jeugdopleiding van FC Utrecht. Zij laten dit seizoen in het eerste elftal zien wat ze in huis hebben.

Wilt u aanwezig zijn bij het FC Utrecht Lentediner? Meldt u dan HIER aan.