Alle kaarten voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord op zondag 17 maart zijn verkocht. De ploeg wordt zondag in De Kuip in deze belangrijke fase van de competitie gesteund door een bomvol uitvak. Met zeventien bussen en tientallen supporters die met de auto afreizen gaan zondag maar liefst 1200 FC Utrecht-supporters mee naar Rotterdam.

De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht begint zondag om 14.30 uur. Het omwisselen van de parkeerkaarten vindt vanaf 13.00 uur plaats bij Stadion Feijenoord op P5-C. Kijk hier voor de routebeschrijving naar het omwisselpunt. De vertrektijden van de bussen worden zo snel mogelijk via de website bekendgemaakt.

Live volgen
Heb je geen kaarten voor de wedstrijd dan kun je deze live bekijken via de nieuwe FC Utrecht App. Ook kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via Twitter: www.twitter.com/fcutrechtmatch. Bovendien kun je de wedstrijd live volgen via Eredivisie Live. Bestel -HIER- nu al je kijkcode voor de wedstrijd en kijk via FC Utrecht.TV de wedstrijd live.