Voorafgaand aan de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk was er weer Fan Village bij FC Utrecht. Naast de bekende voetbalattracties, eet- en drinkgelegenheden en typische FC Utrecht-muziek, konden supporters dit keer voor het eerst meedoen aan een aantal competities. In de categorieën ‘0 t/m 12 jaar’ en ‘13 jaar en ouder’ konden zij een zo hoog mogelijke score neerzetten met puntenschieten, snelheidsschieten en hooghouden.

Bij het puntenschieten moesten de supporters gericht schieten door de gaten in een doel. Ieder gat was een bepaald aantal punten waard. Veel deelnemers probeerden voor het maximaal aantal punten te gaan en een hoop kwamen hier dichtbij. In de categorie ‘0 t/m 12 jaar’ scoorde Pieter van negen jaar oud het hoogst: 200 punten. In de categorie ’13 jaar en ouder’ was Dennis van dertien jaar het best. Hij scoorde 300 punten.

Bij het snelheidsschieten vlogen de kanonskogels in het rond, de één nog harder dan de ander. De scores lagen hier dan ook heel dicht bij elkaar. Daan van elf jaar oud wist met 71 km/ph de hoogste score neer te zetten in de categorie ‘0 t/m 12 jaar’. De veertienjarige Tijn won in de categorie ’13 jaar en ouder’, door met 97 km/ph jongeren van 19 en 21 jaar oud te verslaan.?

De technisch begaafde FC Utrecht-supporters konden zich uitleven bij het hooghouden. Ook hier zijn mooie scores neergezet. In de categorie ‘0 t/m 12 jaar’ was het erg spannend en was het verschil uiteindelijk maar drie balcontacten. Tim van acht jaar oud was met zestien balcontacten de winnaar. In de categorie ’13 jaar en ouder’ wist Mark van 42 jaar de hoogste score neer te zetten. Hij hield de bal tweeëntwintig keer hoog.

??Win een wedstrijdshirt
?Voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo kan iedereen proberen om deze scores te verbeteren, maar de winnaars van zondag kunnen hun score uiteraard ook verdedigen! Kom daarom weer naar Fan Village en wie weet win jij aan het einde van dit seizoen een gesigneerd wedstrijdshirt!