Voorafgaand aan de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo was er weer Fan Village bij FC Utrecht. Het puntenschieten en snelheidsschieten was weer populair onder de jonge supporters, maar ook de oudere supporters begonnen hun voetbalavondje goed. Met de sfeervolle muziek van een dweilorkest op de achtergrond, warmden zij onder het genot van een hapje en een drankje alvast op voor de wedstrijd.

Activiteiten
Ook dit keer werd actief deelgenomen aan de hooghoud-, snelheidsschieten-, en puntenschieten-competitie. Supporters die vorige Fan Village al een score hadden neergezet konden deze verdedigen, maar een hoop nieuwe deelnemers lieten ook hún kwaliteiten zien. De scores worden door FC Utrecht bijgehouden en aan het einde van het seizoen ontvangen de winnaars een mooie prijs.

Vanaf 18.45 uur zaten Bob Schepers en Erik Cummins klaar om met supporters op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen. Supporters, zowel jong als oud, verzamelden zich rond de tent waar de spelers zaten en lieten hun shirtjes, sjaaltjes en petjes voorzien van handtekeningen. Voor Bob Schepers was de dag extra speciaal. Hij vierde zaterdag namelijk zijn 21e verjaardag. Het aanwezige dweilorkest liet daarom speciaal voor Bob nog even het ‘Lang zal hij leven’ klinken.

Jarige Schepers
“Het is mooi om te zien dat die kinderen het allemaal hartstikke leuk vinden”, sprak de jarige Schepers op Fan Village. “Ik vond het ook leuk dat het orkest nog even voor me kwam spelen, maar het mooiste cadeau voor mijn verjaardag zouden toch de drie punten zijn.” En die kreeg de geblesseerde aanvaller na afloop ook.

Volgende week, als FC Utrecht het op zondagmiddag in Stadion Galgenwaard opneemt tegen ADO Den Haag, is er geen Fan Village. De eerstvolgende thuiswedstrijd daarna, op zondag 21 april tegen NAC Breda, is iedereen weer van harte welkom op Fan Village.