Supporters kopen massaal kaarten voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord op zondag 17 maart. De kaartverkoop voor uitkaarthouders is woensdag begonnen en intussen zijn al meer dan zeshonderd kaarten verkocht.

Voor diegenen die niet in het bezit zijn van een uitkaart, maar wel een seizoenkaart hebben bij FC Utrecht, is het mogelijk om vanaf zaterdag (9 maart) kaarten te kopen voor het uitduel tegen Feyenoord. Zondag, na afloop van het duel FC Utrecht – RKC Waalwijk, is het mogelijk om tot een uur na het laatste fluitsignaal een kaart te kopen in Fanshop Stadion Galgenwaard.

Tien euro korting en fanshopbon!
De wedstrijd in Rotterdam is te bezoeken via een auto- of buscombi. Kaarten voor de autocombi kosten € 29,20 per stuk en voor de buscombi betaal je € 30,90. Ben je lid van SupportersVereniging FC Utrecht, dan ontvang je van een korting van € 10,-. Hiernaast doet ook FC Utrecht een geste aan de supporters die meereizen naar Rotterdam. Bij aanschaf van een toegangsbewijs voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord, ontvang je een kortingsbon van € 5,- voor de fanshop.

Koop je je kaarten online of via TicketBox, dan kun je op vertoon van je toegangsbewijs en uit-/seizoenkaart de kortingsbon komen afhalen in de fanshop. Koop je jouw kaarten in de fanshop zelf, dan krijg je de bon direct mee.

Kaarten zijn nog tot en met donderdag 14 maart te verkrijgen.