De voorverkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2013/2014 is sinds dit weekend in volle gang. Binnen een dag hebben al meer dan 300 trouwe supporters ook voor volgend seizoen hun kaart(en) besteld.

Duidelijkheid over prijzen
Bij sommige supporters is onduidelijkheid ontstaan over de prijzen van komend seizoen. FC Utrecht heeft, in de brief die naar alle kaarthouders is verstuurd, verteld dat de prijzen van het huidige seizoen niet worden verhoogd. Voor een flink aantal supporters betekent dit dat zij toch iets meer moeten gaan betalen voor hun seizoenkaart.

De uitleg is eenvoudig: snelle beslissers die het afgelopen seizoen hun kaarten vóór 22 mei 2012 bestelden, kregen deze voor dezelfde prijs als voor het seizoen 2011/2012. De nieuwe kaarthouders gingen wel iets meer betalen. FC Utrecht heeft deze huidige prijzen gehandhaafd voor het komende seizoen.

Nieuwe seizoenkaarten
Naast het verlengen van de seizoenkaarten is het ook mogelijk om nu al jouw kaart(en) voor het volgend seizoen te bestellen. Dit kan eenvoudig via internet. Ga naar de speciale website en vult de benodigde gegevens in. Op deze website is bovendien alles te lezen over de verlenging en over de prijzen voor volgend seizoen.

Betalen in tien termijnen
FC Utrecht heeft al veel positieve reacties gekregen voor het betalen van de seizoenkaarten in tien termijnen. Op die manier kun je voor een relatief klein bedrag per maand toch de thuiswedstrijden in Stadion Galgenwaard bezoeken. Let op: doe jouw verzoek tot het gespreid betalen wel op tijd, dus voor het einde van deze maand. Eind maart wordt namelijk de eerste termijn afgeschreven. Verleng je of koop je een seizoenkaart op een later moment, dan wordt ook het aantal termijn minder en dus de maandelijkse kosten hoger.

Neem iemand mee!
Ook heeft een aantal bestaande seizoenkaarthouders al nieuwe kaarthouders aangebracht. Hoe meer supporters iemand meeneemt, des te sneller is Stadion Galgenwaard uitverkocht. Op die manier komt er nog meer sfeer in ons Stadion Galgenwaard.

Persoonlijk hulp
Supporters die persoonlijk hulp nodig hebben bij het verlengen van de seizoenkaart of het wijzigen van de gegevens, kunnen terecht bij de medewerkers van de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Klik hier voor de openingstijden. Voor degenen die op het stadion komen verlengen, wordt gevraagd de brief en een wettig betaalmiddel mee te nemen.