Je bevindt je op de vernieuwde website van FC Utrecht. Door de website in een nieuwe look-and-feel te zetten en de navigatie aan te passen, verwachten we dat je makkelijker bij de informatie komt waar je naar zoekt.

Eén van de zaken die is aangepast, is de navigatie boven in de website. Door op de verschillende menuknoppen te gaan staan, zie je het menu uitklappen. Daar vind je gelijk het onderwerp waar jij meer over wilt lezen. Binnen twee klikken kun je het laatste nieuws lezen, kaarten bestellen voor de wedstrijden en zien wanneer FC Utrecht speelt.

Actueel
Actualiteit is belangrijk voor het digitale huis van FC Utrecht. Daarom blijf je ook in de toekomst alles lezen over het eerste elftal, de voorbeschouwingen en de wedstrijdverslagen. Zoals je merkt, krijgen de video's van FC Utrecht.TV hierbij een steeds belangrijkere rol. Ook het delen van de nieuwsberichten en video's is met deze restyling een stuk eenvoudiger geworden. Onderaan de pagina vind je de iconen van de verschillende social media-sites.

Naast de fcutrecht.nl zijn ook de pagina’s van FC Utrecht Business, FC4YOU en de pagina’s van de kidsclub de Junior Tigers. De pagina's van de Junior Tigers krijgen binnenkort nog een extra restyling.

Integratie
De website van FC Utrecht blijft zich de komende tijd ontwikkelen. De komende maanden wordt bijvoorbeeld ook de website van de FC Utrecht Academie, de jeugdopleiding van FC Utrecht, binnen fcutrecht.nl geïntegreerd. Hiermee gaat de levensader van de club, de jeugdopleiding van spelers, ook binnen de digitale omgeving van de club de plaats krijgen die het verdiend.

Samenwerking
De vernieuwde website van FC Utrecht is tot stand gekomen in samenwerking met internetbureau i-Aspect in Utrecht. i-Aspect, al vele jaren lid van de FC Utrecht Business Club, is de afgelopen jaren een betrouwbare partner gebleken bij het ontwikkelen van het digitale huis van FC Utrecht.

FC Utrecht wenst je veel plezier bij jouw bezoek aan de website.