FC Utrecht speelde vandaag voor de competitie uit bij Feyenoord. De wedstrijd werd op het hoofdveld van sportpark Varkenoord gespeeld. Beide teams startte de wedstrijd gelijkmatig. Het spel golfde heen en weer en beide teams probeerde aan de bal te voetballen. Na ongeveer een kwartier spelen was de eerste kans van de wedstrijd te noteren, deze was voor Feyenoord maar leverde niks op. Binnen de minuut was het wederom Feyenoord dat een kans kreeg maar de keeper van FC Utrecht was alert op de inzet. Na een klein half uur spelen kon ook FC Utrecht de eerste kans van de wedstrijd noteren, een afstand schot was een makkelijk prooi voor de keeper van Feyenoord. Vlak voor tijd had FC Utrecht nog een grote kans maar de bal werd te zacht ingeschoten, waardoor beide teams gingen rusten met 0-0.

Ook de tweede helft gaf hetzelfde beeld, beide teams wilden voetballen maar echte kansen waren niet te melden. Feyenoord speelde de tweede helft iets anders en had daardoor meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde ook in een tweetal ballen op de paal. FC Utrecht was halverwege de tweede helft gevaarlijk met een goed uitgevoerde counter, maar een doelpunt leverde het niet op. In de slotfasde kregen beide teams nog een grote kans om te scoren maar dat gebeurde niet. Hierdoor eindigde de wedstrijd zoals hij begon, met 0-0. Een goed behaald punt waardoor FC Utrecht O16 na de winterstop nog ongeslagen is.