Meidentrainers gaan zich ontwikkelen

Het meiden- en vrouwenvoetbal zit al jaren in de lift. Steeds meer meiden en vrouwen kunnen wekelijks een balletje trappen bij een vereniging in de buurt. Zo ook waarschijnlijk bij jouw vereniging. Dit valt of staat natuurlijk met een goede organisatie binnen de club. Vandaar dat KNVB West I in samenwerking met Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht een bijeenkomst organiseert met als thema 'Versterking meiden- en vrouwenvoetbal in de provincie Utrecht en (directe) omgeving’.

Tijdens de bijeenkomst is er voor de trainers en begeleiders die daadwerkelijk met de meiden op het veld staan een kennismaking en trainingsessie door ervaren meisjes- vrouwentrainers. De themabijeenkomst is op 15 maart 2013, locatie: Sporting’70. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Onderstaand vind je een korte toelichting over de workshop.


Workshop: Coaching on the job

Trainers en coaches gaan de praktijk ontdekken met John Kaersenhout (Girls Academy FC Utrecht vrouwen en hoofdtrainer beloftes FC Utrecht Vrouwen) en Annebel Toorenburg & Mirella Jansen (KNVB Talentcoach). Samen met deze ervaren docenten op het gebied van vrouwen- en meidenvoetbal gaan trainers, begeleiders en andere betrokkenen in op vragen zoals: “hoe organiseer ik een training, wat heb ik hiervoor nodig en waar is de training op gebaseerd?” Daarnaast beantwoorden John, Annebel en Mirella vragen met betrekking tot het meisjes en vrouwenvoetbal in het algemeen.


Aanmelden

Voor deze bijeenkomst kun je zich aanmelden via inschrijven.knvb.nl. Klik HIER om je direct in te schrijven! Je hoeft hierbij geen lid te zijn van de KNVB of een bij de KNVB aangesloten vereniging.

Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers van verenigingen uit de Provincie Utrecht en (directe) omgeving. Samen gaan we het meisjes en vrouwenvoetbal naar een hoger niveau brengen en dat begint aan de basis!