Tijdens Fan Village, voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. heeft de FC Utrecht Fanshop een speciale aanbieding. Het officiële wedstrijdshirt inclusief bedrukking kosten slechts € 39,95. De normale prijs bedraagt € 59,95. Deze aanbieding is exclusief verkrijgbaar in de Fanshop op Fan Village. De aanbieding is alleen geldig voorafgaand aan de wedstrijd van zondagmiddag.

Koop je bijvoorbeeld het shirt van Jens Toornstra, dan kun je deze gelijk op Fan Village laten signeren. Vanaf 11:30 zijn Jens Toornstra en Erik Cummins in Fan Village aanwezig om handtekeningen uit te delen en om met hen op de foto te gaan.

Kom naar Fan Village
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. worden zondag achter de CitySide diverse activiteiten georganiseer. Van 10.00 tot 12.30 uur ben je van harte welkom om je, aan de westzijde van het stadion, samen met andere fans voor te bereiden op de wedstrijd. In Fan Village is van alles te doen en te beleven. Naast allerlei stands waar je gezellig wat kan eten en drinken, en muziek, zijn er tal van voetbal gerelateerde activiteiten opgezet.

Voetbalattracties

Voor supporters zijn verschillende voetbalattracties aanwezig, zoals stropdas schieten, een levend voetbalspel, een voetbalspringkussen, snelheid schieten, dropshot schieten, lobvoetbal en een opblaasbaar doel waar jij je schottechniek op kunt demonstreren.