FC Utrecht Fan Village werd ook zondag weer bezocht door enthousiaste supporters van FC Utrecht. Ondanks de koude en natte omstandigheden trok een groep fans toch eerder naar Stadion Galgenwaard om een bezoek te brengen aan het fandorp op het Westplein. Hier namen zij deel aan verschillende voetbalactiviteiten, deden zij een drankje en keken zij vooruit op het duel met Roda JC Kerkrade. Ook werd jacht gemaakt op een foto en een handtekening van Anouar Kali en Marcus Nilsson.

Hugo van Usen bezocht Fan Village met zijn zoon en zijn vriendje. “Menno en Bink hebben het goed naar hun zin hier”, zegt de supporter in hart en nieren. “Ze doen mee wat leuke voetbalactiviteiten, scoren een handtekening en gaan dan naar de tribune.”

Familie Van den Burg uit Maarssenbroek kwam speciaal voor Fan Village eerder naar Stadion Galgenwaard. “Een wedstrijdbezoek wordt op deze manier nog leuker. Eerst naar Fan Village en dan het stadion in voor de wedstrijd.” De 7-jarige Emmylou verdiende in het fandorp zelfs een plaatsje in de line-up. Zij werd tijdens haar bezoek aan Fan Village gevraagd om met de spelers mee het veld op te gaan. “Dat liet zij zich natuurlijk geen twee keer vertellen”, zegt moeder Van den Burg lachend. “Dit maakt ons bezoek aan FC Utrecht nog leuker!”

Anouar Kali (geschorst) en Marcus Nilsson (geblesseerd) bezochten Fan Village voor een signeersessie. Zij signeerden shirtjes, petjes en papiertjes van enthousiaste supporters. Ook namen zij alle tijd om met iedereen op de foto te gaan.

FC Utrecht organiseerde ook voorafgaand aan FC Utrecht – N.E.C. een Fan Village. Het doel is om tot aan het einde van het seizoen bij iedere thuiswedstrijd een dergelijk fandorp op te tuigen naast Stadion Galgenwaard. Op deze manier wil de club een bezoek aan de wedstrijden van FC Utrecht voor haar supporters verlengen en nog interessanter maken.