Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC van aanstaande zondag, vindt voor de supporters weer een FC Utrecht Fan Village plaats. Op het plein voor de Cityside is van alles te zien en bovenal te doen. Een DJ zorgt voor een echte FC Utrecht-sfeer. Van 12.00 tot 14.30 uur ben je van harte welkom en kan jouw ‘dagje FC Utrecht’ alvast beginnen!

Voor de jonge supporters zijn tal van voetbalattracties aanwezig, zoals pannavoetbal, snelheidsschieten, dropshot schieten en levend tafelvoetbal. De oudere supporters kunnen onder het genot van een hapje en een drankje alvast gezellig voorbeschouwen op de wedstrijd tegen Roda JC.

Skoda en HealthCity
Ook de official partners van FC Utrecht zijn aanwezig. Zo zal Skoda met een showmodel op de Fan Village te zien zijn en delen zij gratis snoep uit. HealthCity organiseert een prijsvraag voor de bezoekers, waarmee je een week lang gratis sporten kunt winnen. De SupportersVereniging FC Utrecht en Stichting True Support verzorgen ook een activiteiten op Fan Village.

Spelersbezoek
Eén van de hoogtepunten van FC Utrecht Fan Village is wederom een bezoek van een aantal spelers. Anouar Kali heeft zijn bezoek al toegezegd, maar wie nog meer komt blijft nog even spannend. In een speciale tent zitten zij vanaf ongeveer 12.30 uur klaar om met jou op de foto te gaan en je shirt of je pet te voorzien van handtekeningen.

Fan Village-aanbieding
Deze fanartikelen kun je kopen bij de aanwezige stand van de fanshop. Uiteraard hebben zij weer een speciale aanbieding, namelijk het FC Utrecht-badlaken van 70 cm bij 140 cm. Normaal kost hij € 19,95, maar op Fan Village betaal je slechts € 9,95.