Willem II-thuis: Kleed je warm!

26 januari 2013
Kleed je zondag warm aan als je FC Utrecht – Willem II bezoekt. Houd bovendien rekening met regenbestendige kleding.

Het zijn koude, ijzige dagen in Nederland. Ondanks dat de dooi haar intrede doet, kan het aanstaande zondag, als FC Utrecht thuis tegen Willem II speelt, zeer koud zijn in Stadion Galgenwaard. Omdat je als toeschouwer anderhalf uur in de kou zit, roepen wij je op om zich warm aan te kleden. Trek een dikke jas aan en vergeet je muts, sjaal en handschoenen niet. Het is zelfs aan te raden een deken mee te nemen naar het stadion.

Regen
Denk ook aan regenbestendige kleding, want mogelijk gaat het regenen. Het is niet toegestaan om een paraplu het stadion mee in te nemen.

Voorzichtig
Tevens vragen wij je om zondag voorzichtig te zijn met de mogelijke gladheid in en rondom Stadion Galgenwaard. Ondanks dat er hard gewerkt is om het stadion en de omgeving sneeuwvrij te maken, is het raadzaam om op te letten bij het betreden van de tribunes.

Ben je als FC Utrecht-supporter nog niet in het bezit van een warme muts? Maak dan nog gebruik van de wedstrijdaanbieding van deze week: de grijze FC Utrecht-muts. Normaal betaal je voor deze muts € 13,50, maar rond het duel met Willem II kost deze maar € 7,50! De muts is exclusief verkrijgbaar in de fanshop. De aanbieding is geldig tot en met maandag 28 januari.