Vrijdag 1 februari: FC Utrecht - OH Leuven

29 januari 2013
Om 19.30 uur bij SV Kampong
Aanstaande vrijdag staat voor de FC Utrecht Vrouwen de eerste wedstrijd in de BeNe League Elite B op het programma, de winnaar van deze poule krijgt een ticket voor de Super Cup. Nadat afgelopen weekend de wedstrijd Club Brugge – FC Utrecht werd afgelast, spelen de vrouwen a.s. vrijdag hun eerste grensoverschrijdende wedstrijd in de BeNe League competitie. De wedstrijd begint om 19.30 uur op het sportcomplex van SV Kampong (Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht). De prijzen voor bezoekers zijn €2,50 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen/65+ en minder valide.

Afgelopen woensdag is de aftrap gegeven voor de BeNe League A Poule met de wedstrijd ADO Den Haag – Anderlecht met ruim 2800 toeschouwers in het stadion. Voor het eerst was de wedstrijd ook via Ustream te volgen op internet wat maar liefst 20.000 kijkers trok. Ook werd er informatie verstrekt over het nieuwe BeNe League Magazine die in februari voor het eerst uitkomt. Goede berichten voor de geheel nieuwe BeNe League en de FC Utrecht Vrouwen hopen u vrijdag ook langs de lijnen te zien!

Groepsactie
Groepen vanaf 15 personen (van één vereniging) betalen maar €1,00 per persoon en dat is inclusief entree voor de wedstrijd, een handtekeningenkaart van de FC Utrecht Vrouwen en tot slot een groepsfoto met de FC Utrecht Vrouwen na van de wedstrijd. Opgeven voor de groepsactie voor een wedstrijd kan via info@vrouwenvoetbalutrecht.nl waarin de vereniging en het geschatte aantal personen vermeld dient te worden.