Volg FC Utrecht op de voet in Portugal

07 januari 2013
Je leest, bekijkt en beluistert de ontwikkelingen op deze website, het Twitter-kanaal en de Facebook-pagina van FC Utrecht.

FC Utrecht traint en speelt deze week weliswaar in Portugal, volgen kun je de spelers en trainers wel gewoon. Via de verschillende media van FC Utrecht wordt gecommuniceerd over de ontwikkelingen op het trainingskamp. Je leest, bekijkt en beluistert het op deze website, het Twitter-kanaal en de Facebook-pagina van FC Utrecht.

Verslag van de dag
Iedere dag lees je op deze website een verslag van de dag. Wat voor trainingen zijn er afgewerkt? Zijn er bijzonderheden te melden? Blessuregevallen, of juist een wonderschoon doelpunt van Alexander Gerndt? Je leest het dagelijks.

Uit de mond van..
FC Utrecht.TV is ook afgereisd naar Portugal. De hele week zit FC Utrecht.TV dicht op de spelersgroep. Tussen de trainingen door spreekt de verslaggever met spelers en trainers om naar hun bevindingen te vragen over de eerste seizoenshelft, het trainingskamp en de tweede fase van de competitie.

Video van de dag
Dagelijks wordt door FC Utrecht.TV een interessant onderwerp uitgelicht voor een leuk en snel item. Bijzondere mensen en unieke momenten worden vastgelegd en aan het einde van de dag gedeeld op deze website.

RTV Utrecht
Ook RTV Utrecht maakt opnames op locatie. Zij zenden iedere avond in de nieuwsuitzending op televisie beelden uit van het trainingskamp van FC Utrecht. Ook op Radio M kun je updates verwachten. De items van RTV Utrecht zijn wat later ook te bekijken op fcutrecht.nl.

Twitter en Facebook
Op het officiële Twitter-account (@fcutrecht) en de Facebook-pagina van FC Utrecht bekijk je foto’s en lees je korte updates van het trainingskamp. Praat mee en reageer op collega-supporters.

Bekijk onderstaand de eerste foto’s uit Portugal!