Vandaag in FC Utrecht.TV

23 januari 2013
In FC Utrecht.TV op Eredivisie Live om 18:45 uur zie je een gesprek met voormalig FC Utrecht-speler Kees van Buuren. Hij speelt nu voor Willem II.
Woensdagavond kijk je weer naar een nieuwe aflevering van FC Utrecht.TV op Eredivisie Live. Het programma van vijftien minuten begint iedere woensdag om 18:45 uur op kanaal 1. Vervolgens wordt de uitzending herhaald om 19:45 en 21:45 uur.

De onderwerpen van deze week:

- De Week van FC Utrecht met o.a. de Nieuwjaarsreceptie en de wedstrijd tegen FC Groningen
- Een reportage in samenwerking met RTV Utrecht met Stijn Vreven en Stefaan Tanghe
- Op bezoek bij Kees van Buuren
- De voorbeschouwende dartsessie op de thuiswedstrijd tegen Willem II met Cedric van der Gun

FC Utrecht.TV op Eredivisie Live
Eredivisie Live begint normaliter iedere woensdagavond om 18:45 uur op kanaal 1. De uitzending van die avond wordt herhaald om 20:45 en 22:45 uur op kanaal 2. Donderdag is de uitzending nogmaals te zien om 12:10 en 14:45 uur op kanaal 1. De uitzending is daags na de uitzending op Eredivisie Live ook te zien op het officiƫle clubkanaal: www.fcutrecht.tv.