Efteling is de nieuwe official supplier van de Eredivisie. Met de samenwerking laat de Efteling zich zien als 'sponsor van de winterstop'. Jij kunt als supporter van FC Utrecht direct profiteren van deze samenwerking. Tijdens de Eredivisie Dagen in de Efteling bedraagt de toegangsprijs voor voetbalfans geen 32 euro, maar slechts 16 euro.

Op maandag 18 februari kun je zomaar Mark van der Maarel en Tommy Oar tegen het lijf lopen. De spelers zijn in de Efteling tijdens de Eredivisie Dagen. Mark van der Maarel en Tommy Oar waren enige weken geleden al te gast in de Efteling om te figureren in de commercial van de Eredivisie Dagen die je wellicht al op televisie hebt gezien. Bovendien is een aantal jeugdspelers aanwezig en natuurlijk ook Tiger, de mascotte van FC Utrecht. Tijdens de Eredivisie Dagen staat de Efteling geheel in het teken van voetbal.

Van woensdag 13 februari tot en met 1 maart ga jij voor de helft van de gebruikelijke prijs naar de Efteling. Tickets bestel je eenvoudig en snel door naar de digitale bestelpagina te gaan: - FC UTRECHT -. Vergeet hierbij niet jouw favoriete club FC Utrecht aan te geven. Ook de club profiteert namelijk mee.