Van der Gun: “Ik voel mij fit”

04 januari 2013
Jan Wouters vertrekt met een geheel fitte FC Utrecht-selectie naar Portugal. Na Duplan en Nilsson is ook Van der Gun volledig hersteld.

Jan Wouters ziet maandagmorgen een geheel fitte selectie het vliegtuig instappen. Tijdens het trainingskamp in Portugal, waar FC Utrecht een week in Albufeira verblijft, kan de trainer/coach een beroep doen op al zijn spelers. FC Utrecht heeft het seizoen namelijk hervat met een volledig fitte selectie.

Cedric van der Gun moest in de eerste seizoenshelft enige tijd toekijken met een knieblessure. Maar, inmiddels is de ervaren aanvaller blessurevrij en traint hij weer volledig mee met de groep. “Ik voel mij fit en kan weer vrijuit spelen. In Portugal train ik weer volledig mee met de groep, net als vandaag. Ik heb de afgelopen weken veel arbeid geleverd tijdens mijn herstel. Conditioneel voel ik mij dan ook goed”, aldus Van der Gun.

Edouard Duplan, die net als Van der Gun een aantal weken niet kon spelen, maakte tegen Ajax zijn rentree voor FC Utrecht. Hij verving na rust Leon de Kogel. Ook Marcus Nilsson sloot kort voor de winterstop weer aan bij de groepstrainingen. De Zweed liep op maandag 29 oktober een hersenschudding op tijdens wedstrijd Jong FC Utrecht – Jong Feyenoord, maar is inmiddels volledig hersteld.