Ticketing geïntegreerd in fanshop

03 januari 2013
De afdeling Ticketing/ Klantenservice is vanaf heden geïntegreerd in Fanshop Stadion Galgenwaard.

De afdeling Ticketing/Klantenservice is verhuisd naar Fanshop Stadion Galgenwaard. Voorheen bevond deze afdeling zich links naast de hoofdingang van het stadion. Vanaf heden is deze afdeling geïntegreerd in de fanshop en kunnen supporters hier terecht voor wedstrijdkaarten en (halve) seizoenkaarten.

Door één plek aan te bieden voor zowel wedstrijdkaarten als fanartikelen kan FC Utrecht zijn supporters beter van dienst zijn. Kaarten voor thuiswedstrijden zijn ook verkrijgbaar bij één van de Ticketbox-verkooppunten of via www.fcutrecht.nl.

Voor specifieke vragen omtrent ticketing blijft FC Utrecht telefonisch (030-888 5555, optie 1) en via e-mail (ticketing@fcutrecht.nl) bereikbaar. Op wedstrijddagen is Ticketing/Klantenservice wel geopend voor het afhalen van via internet bestelde kaarten.