Start uitbreiding Offshore Business Lounge

22 januari 2013

Om een nieuwe branche aan te boren, heeft FC Utrecht vorig jaar een nieuwe themabox gecreĆ«erd. In februari 2012 werd de Offshore Business Lounge gelanceerd. Met Frans van Seumeren in het middelpunt richt FC Utrecht Business zich ook op bedrijven uit de offshore branche.

Inmiddels blijkt na een jaar is de Offshore Business Lounge een groot succes. Met maar liefst 28 aangesloten bedrijven groeide de Lounge uit zijn jas. Daarom werd besloten om deze winterstop te gebruiken om de Lounge uit te breiden. Business Clublid Rotho Bouw, eerder dit seizoen al verantwoordelijk voor de re-styling van de Lounge, is begonnen met de bouwwerkzaamheden. Afgelopen vrijdag werden de eerste muren doorgebroken.

Deze week wordt hard gewerkt om op zondag 27 januari, tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II, de vernieuwde Offshore Business Lounge te presenteren.

Wilt u meer informatie over de Offshore Business Lounge? Neem dan contact op met Youri Muller of bel voor meer informatie naar FC Utrecht Business: 030 8885504.