Moorrees en Schlösser geselecteerd voor selectieactiveit Nederlands Elftal onder 19 jaar

23 januari 2013
Het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar komt maandag 4 februari in Zeist bijeen voor een selectieactiviteit. KNVB-coach Aart Korenhoff heeft 35 uitnodigingen verstuurd waaronder FC Utrecht speelsters Myrthe Moorrees en Pien Schlösser. Myrthe behoorde voor de winterstop tot de vaste selectie, Pien is voor het eerst geselecteerd voor onder 19.

De voorlopige selectie luidt als volgt:

Sabine Becx (AFC Ajax), Vera Berends (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen), Aline van den Berg (foto) (sc Heerenveen), Anne Bosveld (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen), Lisa Bosveld (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen), Annebel ten Broeke (CTO Amsterdam Talent Team), Nadia Coolen (PSV/FC Eindhoven), Yvette van Daelen (Beloften PEC Zwolle), Lauren Delleman (CTO Amsterdam Talent Team), Chelly Drost (CTO Amsterdam Talent Team), Vera Egelmeers (PSV/FC Eindhoven), Bernou Hylkema (sc Heerenveen), Dominique Janssen (RKSV Wittenhorst), Jessica Jurg (PEC Zwolle), Tessa Klein Braskamp (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV/FC Eindhoven), Myrthe Moorrees (FC Utrecht), Kim Mourmans (Standard Luik), Niekie Pellens (UW-Parkside Rangers), Romy Scherpenzeel (CTO Amsterdam Talent Team), Pien Schlosser (FC Utrecht), Paola van der Veen (ADO Den Haag), Yvette van der Veen (ADO Den Haag), Renate Verhoeven (PSV/FC Eindhoven), Myrusha Victoria (CTO Amsterdam Talent Team), Jennifer Vreugdenhil (ADO Den Haag), Michelle Vrieling (ADO Den Haag), Judith Westervelt (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen), Lieke Huls (CTO Amsterdam Talent Team), Elze Huls (CTO Amsterdam Talent Team), Josien Jansen (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen), Nienke Olthof (CTO Amsterdam Talent Team), Kitty Susan (ADO Den Haag), Sharona Tieleman (CTO Amsterdam Talent Team) en Lesley te Winkel (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen).