Aanstaande zondag treedt FC Utrecht voor het eerst na de winterperiode aan voor eigen publiek, in Stadion Galgenwaard. Hekkensluiter Willem II, dat in Tilburg met 5-1 opzij werd gezet, is om 14.30 uur de tegenstander.

Na de overwinning op FC Groningen heeft FC Utrecht zich nog steviger op plaats zes in de Eredivisie genesteld. Het gat met de nummer vijf bedraagt daarnaast nog maar twee punten!

Bestel 'm nu!
Wil jij het duel met Willem II, en de overige zeven thuiswedstrijden van FC Utrecht, niet missen? Bestel dan jouw eigen halve seizoenkaart, die al vanaf € 80,- te verkrijgen is. Je beleeft acht thuisduels in Stadion Galgenwaard vanaf jouw eigen stoel! Per wedstrijd betaal je dan slechts € 10,-. Losse kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II zijn vanaf € 20,- verkrijgbaar. Doe dus je voordeel en schaf -HIER- de halve seizoenkaart aan! Dat kan zelfs nog voor aanvang de wedstrijd van komende zondag.

Wil je toch liever losse kaarten kopen voor Willem II-thuis? Dan kun je terecht bij de fanshop of bij één van de TicketBox-verkooppunten. Via de website is het ook mogelijk om online je kaarten te kopen.

Mis de ontknoping van het seizoen niet: schaf de halve seizoenkaart aan!