Mike van der Hoorn in Jong Oranje

23 januari 2013
FC Utrecht-verdediger Mike van der Hoorn is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje.

Bondscoach Cor Pot heeft Mike van der Hoorn opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. Het is de eerste keer dat de centrale verdediger is opgeroepen in een selectie voor Jong Oranje. Eerder speelde Van der Hoorn al wedstrijden voor het Beloftenteam van Nederland.

Jong Oranje speelt op dinsdag 5 februari tegen Kroatiƫ. Het oefenduel wordt gespeeld in het Uljanik Stadium in Pula. De aftrap is om 14:00 uur. De wedstrijd dient als oefenduel in de aanloop naar het EK Onder 21 dat in juni in Israƫl wordt gespeeld.

De voorlopige selectie bestaat uit 27 spelers. Volgende week vrijdag 1 februari maakt de bondcoach zijn definitieve team bekend.