Kaersenhout verlengt 1 jaar bij satellietclub Saestum

07 januari 2013

 SV Saestum heef het contract met hoofdtrainer John Kaersenhout met een jaar verlengd. De vrouwen van Saestum begonnen dit seizoen met bijna een compleet nieuwe selectie en staan momenteel tweede in de Topklasse van het Vrouwenvoetbal. John Kaersenhout is binnen Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht actief als assistent trainer op de donderdagmiddag bij de FC Utrecht Vrouwen en daarnaast heeft hij de FC Utrecht Talententeams onder zijn hoede.

Bart Godthelp namens het bestuur van Saestum: “John maakt speelsters beter, laat het team optimaal functioneren en heeft gezorgd voor een prestatieklimaat dat hij elke dag bewaakt. John past uitstekend in de Saestum ambitie om ook in de toekomst in de top van de topklasse te blijven spelen”.

Het contract van assistent trainer Ronald van Drie is eveneens verlengd. Ronald is trainer/coach van het zondag team, dat intern fungeert als tweede team, maar als standaardteam succesvol tweede staat in de Eerste klasse.